VÄLKOMMEN TILL TIBRINGS MARKIS & PERSIENN

Tibrings Markis och Persienn AB är ett gammalt familjeföretag som grundades 1967 och sedan 2001 ägs och drivs av Dan Tibring och Andreas Tibring som tillsammans har över 30 års bransch­­vana.

Som kund hos oss får du alltid personlig och snabb service från våra kunniga säljare, sömmerskor och montörer. Hos oss får du en kom­plett helhetslösning på såväl stora som små objekt.

MARKNADSLEDANDE I UPPSALA LÄN MED EGNA MONTÖRER
Då vi är marknadsledande i Uppsala län har vi ständigt fyra service­bilar att tillgå för snabba monteringar och reparationer. Våra mon­törer har lång erfarenhet av solskydd och fästteknik på olika under­lag. De har även en mycket god lokalkännedom.

HÖGSTA KVALITÉ
Vi på Tibrings Markis och Persienn AB jobbar endast med kom­­po­nenter av högsta kvalitet som vi använder i tillverkningen av alla våra produkter. Allt detta för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga kvalitén på sina solskyddsprodukter.

SÄLJER ÖVER HELA SVERIGE
Tibrings Markis och Persienn AB är verksamma i Uppsalas-, Gävle­borgs-, Västmanlands- samt Stockholms län med egna montörer. Vårt försäljningskontor och tillverkning finns i Tierp, vi arbetar även med återförsäljare runt om i mellansverige. Vi säljer och skickar våra produkter över hela Sverige.

VI TILLVERKAR FRÅN GRUNDEN & MONTERAR ALLT VI SÄLJER
Vi tillverkar våra egna markiser, persienner, rullgardiner och mörk­läggningar i vår fabrik i Tierp. På det sättet kan vi hålla högsta kva­li­tet på våra produkter och erbjuda snabba leveranser.

Vi har en egenkontroll på allting från sömnad till montering. Alla våra montörer är bekanta med hela processen.

Vi använder teflonimpregnerad markisväv som inte kan mögla.

BESÖK VÅRA SHOWROOMdiplomerad-installator-

Skatvägen 1 i Tierp

Kungsgatan 107 i Uppsala

Joungs Såg & Byggvaror i Valö.

Vi har även ett stort lager av reservdelar.  Alla våra markiser är CE-märkta. Vi lämnar 5-års garanti!

BOKA BESÖK PÅ SHOWROOM

Välkommen att boka ett besök i vårat Showroom i Uppsala eller Tierp. Fyll i önskad tid för besöket i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Tibrings Markis & Persienn innehar kreditvärdighet Trippel-A enligt Soliditets bedömning
Tibrings Markis & Persienn innehar högsta kreditvärdigheten Trippel-A, enligt Soliditets bedömning